تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

h.rmz Offline
#1 ارسال شده : 1395/12/25 03:28:54 ب.ظ
h.rmz

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 17

کلاهبرداری از جمله جرایم پیچیده ای است که بطور معمول از سوی افراد با ضریب هوشی بالا انجام می شود . و این عامل گاهی تشخیص و مجازات مرتکب را دشوار می سازد.
کلاهبرداری جرمی است که با تعریف عمل کلاهبردار شناخته می شود .کلاهبردار با فریب طعمه خود به شکار مال او می پردازد و برای فریب او حیله به کار می برد بدین معنی که در کلاهبرداری، فردی که مورد جرم واقع شده است مال خود را با رضایت در اختیار کلاهبردار قرار می دهد و این وجه متمایز کننده این جرم از دیگر جرایم بر علیه اموال است در حقیقت کلاهبردار با انجام مانور متقلبانه (صحنه سازی) موجب اغفال شاکی می گردد و به واسطه اغفال مالک می تواند مال را در اختیار خود بگیرد.

کلاهبرداری یعنی چه؟
موضوع ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری که ارکان و شرایط قانونی این جرم را اینچنین در بر گرفته است :
هرکس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکتها یا تجارت خانه ها یا کارخانه ها یا موسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیر واقع امیدوار نماید و یا اسم یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه یا اموال یا اسناد یا قبوض ….و امثال آنها را تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب می شود.
مشخصات جرم کلاهبرداری چیست؟ و برای تحقق این جرم چه ارکانی باید نزد محاکم به اثبات برسد؟

۱. وسایلی را که کلاهبردار به کار برده باید متقلبانه باشد .
۲. شاکی باید در نتیجه توسل به وسایل متقلبانه اغفال شده و فریب خورده باشد و در نتیجه فریب مال خود را دراختیار کلاهبردار قرار داده باشد .
۳. مال برده شده باید متعلق به شاکی باشد و این یعنی اینکه مال ، متعلق به کلاهبردار نباشد .
مجازات جرم کلاهبرداری چیست؟

مجازات اصلی جرم کلاهبرداری ۱ تا ۷ سال حبس بانضمام جزای نقدی معادل مال ماخوذه می باشد.

حال که با مفهوم کلاهبرداری و روشهای جدید آن تا اندازه ای آشنا شدید وکلا و کارشناسان ما در این زمینه توصیه هایی جهت جلوگیری از کلاهبرداری های اینترنتی که امروزه جزء شایع ترین روشها می باشد به شما ارائه خواهند کرد :
۱. شما عزیزان در دنیای مجازی می توانید خود را با شخصیتها و اسامی گوناگون و غیر واقعی معرفی کنید و در انواع شبکه های اجتماعی فعالیت کنید . پس هرگز به افراد در دنیای مجازی اعتماد نکنید.
۲. از ارائه اطلاعات کارت بانکی خود حتی به نزدیکترین اقوامتان خودداری کنید .
اطلاعات بیشتر کلاهبرداری یعنی چه را ببینید.
۳. از نوشتن رمز کارت بانکی در کنار کارت بپرهیزید و کارت خود را به شخص دیگری ندهید.
۴. هرگز به ایمیل هایی با عنوان : شرکت در قرعه کشی ، برنده شدن در مزایده ، خرید اقلام کمیاب ، انواع کمکهای مالی و ……..اطمینان نکرده و هیچ مبلغی را به حساب اشخاص خارج از کشور واریز نکنید .
۵. از انتخاب رمزها و پسووردهای ساده و رند مانند تاریخ تولد ، شماره شناسنامه ، … جداً خودداری نمایید.
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 1.242 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت