استفاده کلسیم کلراید در سویا:ته نشینی پروتئین سویا، یک فرآیند حساس مانند افزودن نمک است که بهطور سنتی از طریق سولفات کلسیم یا کلرید کلسیم انجام میشود. تولیدکنندگان اغلب از کلسیم کلرید استفاده میکنند زیرا نیاز به مهارت کمتری نسبت به سولفات کلسیم دارند و تنها نصف این مقدار به علت افزایش حلالیت آن مورد نیاز است.
کلسیم کلراید به خودیخود دارای هیچ طعم و مزه قابل درکی در محصول نهایی نیست ولی ماده را به یک ماده معدنی مهم برای درمان و پیشگیری از پوکی استخوان تبدیل کند.
کلسیم کلرید در نوشیدنیها:نوشیدنیهای ورزشی الکترولیتهایی را که از طریق عرق کردن در طی ورزش طولانیمدت ازدست رفته اند را باز میگرداند. افزودن کلسیم مورد نیاز آب در همه محصولات آب معدنی به صورت قانونی مشاهده میشود.
کلسیم کلرید درگوجهفرنگی:گوجهفرنگی کنسرو شده حاوی کلسیم کلرید است که به عنوان یک نگهدارنده و بهبود کلی غذا و کیفیت محصول عمل میکند. در محصولاتی مانند کنسرو گوجه فرنگی دارای سدیم کم یا بدون سدیم، برای اضافه کردن طعم شوری بدون اضافه کردن سدیم، کلسیم کلراید اضافه میشود. محصولاتی که دارای کلرید کلسیم هستند بافت نرمتری دارند.
کلسیم کلرید در سیب:کلرید کلسیم برشهای سیب را تازه نگه میدارد و از تشکیل رنگ قهوهای ناشی از تماس برشهای سیب با اکسیژن جلوگیری می کند.
کلسیم کلراید در پنیر:تولید پنیر نیز نیاز به افزودن نمک برای کمک به رسوب پروتئین شیر دارد، بخصوص هنگامی که از شیر پاستوریزه استفاده میشود. پاستوریزه کردن شیر، کلسیم شیر را تخریب میکند. علاوه بر این،
کلسیم کلرید کمک میکند پنیر را تشکیل دهد و تضمین میکند که مواد مغذی از بین نمیروند. انواع پنیرها، از جمله پنیرهای نرم مانند موتزارلا و پنیرهای سخت مانند پنیر چدار، شامل کلرید کلسیم هستند.
3. کلسیم کلرید در صنایع دارویی
کلسیم کلرید در درمان برخی سوختگی ها و مسمومیت ها مورد استفاده قرار میگیرد.